Tahiti Monoi-olie – ideaal voor de droge huid
100 ml
Monoi
Zachte huid en Beschermend
- Normale prijs
-
€12,30 - Normale prijs
-
€14,50 - De liquidatieprijs
-
€12,30
Oostenrijk en Duitsland: vanaf € 79
Overige EU-landen: bij bestellingen boven € 99
Zwitserland: bij bestellingen boven CHF 129
Kan afhaalbeschikbaarheid niet laden
Monoi uit Tahiti wordt verkregen door de olieachtige maceratie van Tiarè-bloemen (Gardenia Tahitensis), verkregen via enfleurage in Tahitiaanse kokosolie. Deze geraffineerde kokosolie is het resultaat van een warm persproces van gedroogde amandelen uit kokosnoten. Als symbool van schoonheid van Polynesische vrouwen is Monoi-olie een superbruiner zonder spf en kan na blootstelling aan de zon worden gebruikt om elasticiteit en hydratatie te herstellen en rimpels te helpen voorkomen. Het is het hele jaar door geschikt als schoonheidsolie voor huid en haar. Rijk aan vitamine E met antioxiderende eigenschappen, die de oxidatie van cellen en de vorming van vrije radicalen tegenwerkt, een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.
Wat je nog meer moet weten
Gebruiksadvies
Aanbrengen en inmasseren op het betreffende gebied tot volledige absorptie. Ideaal voor een droge huid, heeft een verzachtende werking. Aangebracht op de handen heeft het een verzachtend effect.
Veiligheid en waarschuwingen
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Niet aanbrengen op slijmvliezen of een beschadigde huid. Niet gebruiken bij intolerantie voor de beschreven ingrediënten. Buiten het bereik van kinderen houden. De fles goed gesloten bewaren, uit de buurt van licht- of warmtebronnen.
Ingrediënten (INCI)
COCOS NUCIFERA OIL, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACT,PARFUM

Tahiti Monoi-olie – ideaal voor de droge huid
- Normale prijs
-
€12,30 - Normale prijs
-
€14,50 - De liquidatieprijs
-
€12,30
